Werk- en signalisatiekleding bedrukken

Kies voor bedrukte werk- en signalisatiekleding die perfect aansluit bij de identiteit van uw bedrijf.

Denkt u eraan om uw werk- of signalisatiekleding te laten bedrukken? Een goed idee aangezien het een cruciale rol kan spelen in het waarborgen van de veiligheid en het identificeren van medewerkers. Bij Biznizpoint bent u aan het juiste adres!

Voordelen

Het toevoegen van uw logo aan uw werkkleding biedt veel voordelen. Een belangrijk aspect van werkkleding en signalisatiekleding is de veiligheid. Deze kledingstukken zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de veiligheidsnormen in diverse werkomgevingen. Door je logo toe te voegen aan deze kleding, combineer je veiligheid met merkidentificatie en directe herkenning. Dit is vooral handig op drukke werklocaties, magazijnen, ateliers  of andere omgevingen waar veel verschillende partijen aanwezig zijn.

Naast veiligheid en identificatie biedt bedrukte werkkleding en signalisatiekleding ook promotionele voordelen. Het logo fungeert als een effectieve manier om je merk te promoten, zelfs op locaties buiten de werkomgeving. Wanneer medewerkers met je bedrijfslogo op hun kleding rondlopen, vergroot dit de naamsbekendheid en versterkt het de zichtbaarheid van je merk.

Werk- en signalisatiekleding bedrukken bij Biznizpoint

Bij het bedrukken van workwear houden we bij Biznizpoint rekening met de specifieke eisen en voorschriften van de branche waarin je actief bent. 

Het logo kan op strategische plaatsen worden geplaatst, zoals op de borst, mouw of achterkant van de kleding. Hierbij is het belangrijk om te zorgen voor een goede balans tussen de zichtbaarheid van het logo en het behoud van de functionaliteit van de kleding.

Verder maken we gebruik van hoogwaardige materialen en kwalitatieve druktechnieken, wat essentieel is voor duurzame werk- en signalisatiekleding.

Interesse? Vraag vrijblijvend uw offerte aan

U ontvangt uw offerte op maat binnen één werkdag, volledig vrijblijvend!

Vraag uw offerte
Contacteer ons

Quicklink

Volg ons

Nieuwsbrief

Mis onze laatste updates niet!

Biznizpoint

Ambachtenlaan 16 Unit 5 3001 Heverlee

info@biznizpoint.be

016 40 84 83

Voldoende parkeergelegenheid net aan onze deur.
 Vlakbij afrit 23 - E40

Goederen kunnen makkelijk worden uitgehaald (bushalte op 100 meter) of mits meerkost worden geleverd

GOTS gecertificeerd sinds 2021