Hemden personaliseren

Wilt u uw bedrijf, vereniging of evenement promoten via gepersonaliseerde kleding en tegelijkertijd professionaliteit uitstralen? Kies dan voor bedrukte of geborduurde hemden om uw stijl uit te dragen en uw kledingstukken een persoonlijke touch te geven.

Voordelen

Of u nu kiest om truien te laten bedrukken die gemaakt zijn van wol, katoen of kasjmier of voor een gepersonaliseerde katoenen sweater kiest, warmte en comfort zijn steeds gegarandeerd. Bovendien valt u sowieso op met een uniek exemplaar!

Het bedrukken van kleding is zeer kostenefficiënt en ideaal voor zowel kleine als grote bestellingen, afhankelijk van het specifieke doel dat u voor ogen heeft.

Met borduurwerk wordt uw ontwerp met naald en draad op het textiel aangebracht. Dit zorgt voor een luxe uitstraling.

Waarom personaliseren bij Biznizpoint?!

Hoogwaardige technieken & afwerking

Bij het personaliseren van truien en sweaters wordt uw ontwerp rechtstreeks op het textiel aangebracht met behulp van hoogwaardige druktechnieken. Op deze manier blijven de bedrukkingen er langdurig mooi uitzien, zelfs na veelvuldig wassen en dragen. Borduren zorgt dan weer voor een hoogwaardige afwerking.

Eindeloze mogelijkheden

Bij Biznizpoint zijn de mogelijkheden eindeloos om uw logo, afbeeldingen, slogans of andere grafische elementen op een duidelijke en levendige manier weer te geven op de borst, rug of mouw. Daarnaast kan u kiezen uit verschillende stijlen, kleuren en maten

Interesse? Vraag vrijblijvend uw offerte aan

U ontvangt uw offerte op maat binnen één werkdag, volledig vrijblijvend!

Vraag uw offerte
Contacteer ons

Biznizpoint

Ambachtenlaan 16 Unit 5 3001 Heverlee

info@biznizpoint.be

016 40 84 83

Voldoende parkeergelegenheid net aan onze deur.
 Vlakbij afrit 23 - E40

Goederen kunnen makkelijk worden uitgehaald (bushalte op 100 meter) of mits meerkost worden geleverd

GOTS gecertificeerd sinds 2021