T-shirts en polo’s personaliseren

Bent u op zoek naar een krachtige manier om uw bedrijf, vereniging of evenement te promoten en zo uw boodschap over te brengen? Of wilt u eerder uw medewerkers een professionele uitstraling aanmeten door middel van een uniforme kledingstijl? 

Voordelen

Of het nu gaat om promotionele kleding, werkkleding of gepersonaliseerde shirts voor een evenement, het toevoegen van logo's, grafische ontwerpen of boodschappen trekt onmiddellijk de aandacht. En zorgt daarmee in één moeite ook voor extra zichtbaarheid én een professionele indruk wanneer deze shirts gedragen worden.

Het bedrukken van kleding is kostenefficiënt en ideaal voor grotere oplages, wat het een uitstekend promotiemiddel maakt voor bedrijven, verenigingen of evenementen. Borduren geeft dan weer een zeer duurzaam en hoogwaardig resultaat, perfect voor een zakelijk geschenk of luxueus uniform.

Als u voor borduren kiest, wordt uw ontwerp met naald en draad op het textiel aangebracht. Dit creëert een duurzame afwerking, die uw kledingstukken een luxueuze uitstraling geeft. 

Waarom personaliseren bij Biznizpoint?!

Hoogwaardige technieken & afwerking

Bij het bedrukken van t-shirts plaatst Biznizpoint uw ontwerp rechtstreeks op het textiel met behulp van hoogwaardige druktechnieken zoals zeefdruk of digitale print. Op deze manier blijft de kwaliteit gegarandeerd, zelfs na veelvuldig wassen en dragen. Borduren zorgt dan weer voor een hoogwaardige afwerking.
Eindeloze mogelijkheden

Bij Biznizpoint zijn de mogelijkheden eindeloos om uw logo, slogan, afbeeldingen of andere grafische elementen helder en levendig weer te geven. Maak uw keuze uit diverse kleuren, stijlen en maten om t-shirts of polo’s te vinden die perfect bij uw organisatie passen.

Interesse? Vraag vrijblijvend uw offerte aan

U ontvangt uw offerte op maat binnen één werkdag, volledig vrijblijvend!

Vraag uw offerte
Contacteer ons

Quicklink

Volg ons

Nieuwsbrief

Mis onze laatste updates niet!

Biznizpoint

Ambachtenlaan 16 Unit 5 3001 Heverlee

info@biznizpoint.be

016 40 84 83

Voldoende parkeergelegenheid net aan onze deur.
 Vlakbij afrit 23 - E40

Goederen kunnen makkelijk worden uitgehaald (bushalte op 100 meter) of mits meerkost worden geleverd

GOTS gecertificeerd sinds 2021