Sportkleding bedrukken

Kies voor bedrukte sportkleding die perfect aansluit bij de identiteit van uw club.

Denkt u eraan om uw sportkleding te laten bedrukken? Mooi zo, want gepersonaliseerde teamwear creëert een herkenbaar imago en versterkt de band tussen uw teamleden. En wat meer is, bij Biznizpoint bent u daarvoor aan het juiste adres! 

Voordelen

Of u nu een sportteam runt, een wielerclub leidt of gewoon op zoek bent naar hoogwaardige loopkleding, het personaliseren van uw sportkleding met uw eigen logo geeft u de mogelijkheid om uw team, merk en stijl uit te dragen op een opvallende manier.

Bovendien speelt teamwear een cruciale rol in het creëren van een gevoel van eenheid en teamgeest. Door sportkleding met uw logo te dragen, maakt u duidelijk wie bij uw team hoort en straalt u professionaliteit uit.

Met uw logo op uw wielertruien, fietsbroeken en accessoires wordt uw club of team direct herkenbaar. Gepersonaliseerde hardloopshirts, shorts en jassen maken u dan weer extra zichtbaar op de wegen en paden.

Sportkleding bedrukken bij Biznizpoint

Bij het bedrukken van sportkleding zijn de mogelijkheden quasi eindeloos. Zo kan u uw logo laten bedrukken of borduren op verschillende kledingstukken, zoals shirts, broeken, jassen, petten en zelfs tassen. 

Maar naast uw logo kan u ook kleuren, lettertypes en andere grafische elementen toevoegen om een unieke uitstraling te creëren die past bij uw team, club of persoonlijke voorkeur.

Verder maken we bij Biznizpoint gebruik van hoogwaardige materialen en kwalitatieve druktechnieken, wat essentieel is voor duurzame sportkleding.

Interesse? Vraag vrijblijvend uw offerte aan

U ontvangt uw offerte op maat binnen één werkdag, volledig vrijblijvend!

Vraag uw offerte
Contacteer ons

Biznizpoint

Ambachtenlaan 16 Unit 5 3001 Heverlee

info@biznizpoint.be

016 40 84 83

Voldoende parkeergelegenheid net aan onze deur.
 Vlakbij afrit 23 - E40

Goederen kunnen makkelijk worden uitgehaald (bushalte op 100 meter) of mits meerkost worden geleverd

GOTS gecertificeerd sinds 2021