Digitaal drukken op textiel

Met de nieuwste digitale textielprinters kunnen wij uw ontwerp op allerhande textiel printen. Dit kan rechtstreeks op textiel (DTG) of op transfers (DTF).

Voordelen

Beide technieken leveren een kwaliteitsvol resultaat met levendige kleuren en geven meer mogelijkheden naar printposities toe. Transferdruk zorgt er tevens voor dat ook lastige textielsoorten uitstekend te personaliseren zijn.

Digitaal drukken bij Biznizpoint

Aan de hand van het artwork en de gekozen textiel bepalen we samen met u de juiste techniek. Voor personalisatie van textiel bieden wij zowel flex als digitale transfer aan. 

Flex transfer kan maximaal in 1 kleur. Hier wordt het logo, naam of rugnummer uit een laag folie gesneden, gepeld en vervolgens op het textiel geperst. Deze oplossing is uitermate geschikt voor sportkleding en het personaliseren in lage aantallen. Digitale transfer van zijn kant kan ‘full colour’.

De watergedragen inkten zijn OEKOTEX- en GOTS-gecertificeerd. Ideaal voor uw eigen kledinglijn en prints met veel kleuren, dit zowel in grote als kleine aantallen.

Interesse? Vraag vrijblijvend uw offerte aan

U ontvangt uw offerte op maat binnen één werkdag, volledig vrijblijvend!

Vraag uw offerte
Contacteer ons

Biznizpoint

Ambachtenlaan 16 Unit 5 3001 Heverlee

info@biznizpoint.be

016 40 84 83

Voldoende parkeergelegenheid net aan onze deur.
 Vlakbij afrit 23 - E40

Goederen kunnen makkelijk worden uitgehaald (bushalte op 100 meter) of mits meerkost worden geleverd

GOTS gecertificeerd sinds 2021