Duurzaamheid

Biznizpoint draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. We kiezen daarom steevast voorecologisch verantwoorde productietechnieken, grondstoffen, leveranciers en partners. Op die manier garanderen we een minimale impact op het milieu bij het bedrukken en borduren van textiel.

 

Ecologisch verantwoord ondernemen

Onze partners delen onze waarden. Stanley/Stella, een van onze belangrijkste leveranciers, streeft sinds 2012 intensief naar textielproductie met respect voor mens, natuur en milieu. En voor het recycleren van gebruikte werkkleding rekenen we op Gaiacirculair, een internationale onderneming die zich inzet voor een circulaire economie.

Verder is Biznizpoint een GOTS-gecertificeerde printshop. De Global Organic Textile Standard, of kortweg GOTS, is dé strengste norm voor het duurzaam verwerken van textiel en kleding.

Recyclage op de werkvloer

Voor de aankleding van onze showroom gebruiken we pvc-vrije banners, tweedehands meubilair, ledverlichting en gerecupereerde paletten. Met grote ramen besparen we op verlichting en verwarming. Afval wordt netjes gesorteerd en zelfs de koffie is van eerlijke teelt.

Een eerlijk productieproces

Biznizpoint hecht ook veel waarde aan eerlijke arbeidsomstandigheden. We werken samen met fabrikanten en leveranciers die zich inzetten voorbescherming van werknemersrechten bij elke stap van het productieproces.

Onze partnerStanley/Stella waakt overgoede werkomstandigheden eneerlijke verloning voor arbeiders in Azië. Dit laat ons toe te werken met textiel van hoge kwaliteit, vervaardigd met respect voor mens en natuur.

Samen voor duurzaamheid

Of het nu gaat om het bedrukken van promotiekleding om uw merk te promoten, het personaliseren van bedrijfskleding voor een professionele uitstraling, het voorzien van werkkleding die bestand is tegen zware omstandigheden, of het leveren van sportkleding voor uw team, Biznizpoint heeft de expertise en ervaring om aan al uw behoeften te voldoen. Met aandacht voor detail en een scherp oog voor kwaliteit, zorgen we ervoor dat uw kleding er niet alleen goed uitziet, maar ook lang meegaat.

Samen kunnen we een positieve impact hebben op het gebied van duurzaamheid en ethisch verantwoord ondernemen.

 

Interesse? Vraag vrijblijvend uw offerte aan

U ontvangt uw offerte op maat binnen één werkdag, volledig vrijblijvend!

Vraag uw offerte
Contacteer ons

Quicklink

Volg ons

Nieuwsbrief

Mis onze laatste updates niet!

Biznizpoint

Ambachtenlaan 16 Unit 5 3001 Heverlee

info@biznizpoint.be

016 40 84 83

Voldoende parkeergelegenheid net aan onze deur.
 Vlakbij afrit 23 - E40

Goederen kunnen makkelijk worden uitgehaald (bushalte op 100 meter) of mits meerkost worden geleverd

GOTS gecertificeerd sinds 2021