Truien, sweaters & hoodies personaliseren

Wilt u uw bedrijf, vereniging of evenement promoten via gepersonaliseerde kleding en tegelijkertijd warmte en comfort bieden? Of zoekt u naar een stijlvolle manier om uw kledingstukken een persoonlijke touch te geven? Dan zijn bedrukte of geborduurde truien, sweaters of hoodies ongetwijfeld iets voor u.

Voordelen

Of het nu gaat om zakelijke kleding, uniformen of gepersonaliseerde items voor een evenement, het toevoegen van logo's, grafische ontwerpen of boodschappen trekt onmiddellijk de aandacht. En zorgt daarmee in één moeite ook voor extra zichtbaarheid én een professionele indruk wanneer deze hemden gedragen worden.

Het bedrukken van kleding is kostenefficiënt en ideaal voor zowel grote als kleine oplages, wat het een uitstekend promotiemiddel maakt voor bedrijven, teams of evenementen. 

Met borduurwerk wordt uw ontwerp met naald en draad op het textiel aangebracht. Dit zorgt voor een luxe uitstraling.

Waarom personaliseren bij Biznizpoint?!

Hoogwaardige technieken & afwerking

Bij het bedrukken van hemden plaatst Biznizpoint uw ontwerp rechtstreeks op het textiel met behulp van hoogwaardige druktechnieken zoals zeefdruk of digitale print. Op deze manier blijft de kwaliteit gegarandeerd, zelfs na veelvuldig wassen en dragen. Borduren zorgt dan weer voor een hoogwaardige afwerking.

Eindeloze mogelijkheden

Bij Biznizpoint zijn de mogelijkheden eindeloos om uw logo, slogan, afbeeldingen of andere grafische elementen helder en levendig weer te geven. Maak uw keuze uit diverse kleuren, stijlen en maten om hemden te vinden die perfect bij uw organisatie passen.

Interesse? Vraag vrijblijvend uw offerte aan

U ontvangt uw offerte op maat binnen één werkdag, volledig vrijblijvend!

Vraag uw offerte
Contacteer ons

Biznizpoint

Ambachtenlaan 16 Unit 5 3001 Heverlee

info@biznizpoint.be

016 40 84 83

Voldoende parkeergelegenheid net aan onze deur.
 Vlakbij afrit 23 - E40

Goederen kunnen makkelijk worden uitgehaald (bushalte op 100 meter) of mits meerkost worden geleverd

GOTS gecertificeerd sinds 2021