Tote bags en draagtassen personaliseren

Bent u op zoek naar een duurzame manier om uw merk te promoten en uw boodschap te verspreiden? Kies dan voor bedrukte tote bags en draagtassen om een krachtig statement te maken.

Voordelen

Of het nu gaat om gepersonaliseerde tote bags voor uw bedrijfsevenement, draagtassen voor uw winkel of unieke merchandise voor uw merk, het bedrukken van tote bags en draagtassen biedt een aantrekkelijke en duurzame oplossing.

Tote bags en draagtassen zijn in de eerste plaats praktisch, herbruikbaar en veelzijdig, en met aangepaste bedrukking kunnen ze een krachtig statement maken.

Tote bags en draagtassen zijn naast functioneel ook milieuvriendelijk. Door ze te bedrukken met uw branding of boodschap toont u uw betrokkenheid bij duurzaamheid en stimuleert u hergebruik in plaats van wegwerp plastic. Dit maakt het de ideale keuze voor bedrijven en organisaties die streven naar een groen imago.

Het bedrukken van tote bags en draagtassen is verder kostenefficiënt en geschikt voor zowel kleine als grote oplages, waardoor het perfect is voor evenementen, bedrijven of als merchandise.

Waarom personaliseren bij Biznizpoint?!

Hoogwaardige technieken & afwerking

Bij het bedrukken van tote bags plaatst Biznizpoint uw ontwerp met behulp van hoogwaardige druktechnieken op het materiaal. Op deze manier blijft de kwaliteit gegarandeerd.

Eindeloze mogelijkheden

Bij Biznizpoint zijn de mogelijkheden eindeloos om uw logo, slogan, afbeeldingen of andere grafische elementen op een aantrekkelijke en duidelijke manier weer te geven. Maak uw keuze uit diverse kleuren, stijlen en materialen zoals katoen, canvas of gerecycled polyester.

 

Interesse? Vraag vrijblijvend uw offerte aan

U ontvangt uw offerte op maat binnen één werkdag, volledig vrijblijvend!

Vraag uw offerte
Contacteer ons

Biznizpoint

Ambachtenlaan 16 Unit 5 3001 Heverlee

info@biznizpoint.be

016 40 84 83

Voldoende parkeergelegenheid net aan onze deur.
 Vlakbij afrit 23 - E40

Goederen kunnen makkelijk worden uitgehaald (bushalte op 100 meter) of mits meerkost worden geleverd

GOTS gecertificeerd sinds 2021