Jassen personaliseren

Wilt u uw bedrijf, vereniging of evenement promoten via gepersonaliseerde buitenkleding? Kies dan voor bedrukte of geborduurde jassen om professionaliteit uit te stralen en tegelijkertijd stijl, functionaliteit en zichtbaarheid te waarborgen.

Voordelen

Of het nu gaat om bedrijfsjassen, teamjassen of gepersonaliseerde jassen voor een evenement, het toevoegen van logo's, grafische ontwerpen of tekst trekt onmiddellijk de aandacht. En zorgt er daarmee in één moeite ook voor dat uw jassen onderscheidend en gedenkwaardig zijn.

Het bedrukken van kleding is kostenefficiënt en ideaal voor grotere oplages, wat het een uitstekend promotiemiddel maakt voor bedrijven, verenigingen of evenementen. 

Met borduurwerk wordt uw ontwerp met naald en draad op het textiel aangebracht. Dit zorgt voor een luxe uitstraling.

Waarom personaliseren bij Biznizpoint?!

Hoogwaardige technieken & afwerking

Bij het bedrukken van jassen plaatst Biznizpoint uw ontwerp rechtstreeks op het textiel met behulp van hoogwaardige druktechnieken zoals zeefdruk of digitale print. Op deze manier blijft de kwaliteit gegarandeerd, zelfs na veelvuldig wassen en dragen. Borduren zorgt dan weer voor een hoogwaardige afwerking.

Eindeloze mogelijkheden

Bij Biznizpoint zijn de mogelijkheden eindeloos om uw logo, slogan, afbeeldingen of andere grafische elementen helder en levendig weer te geven. Maak uw keuze uit diverse kleuren, stijlen en maten om jassen te vinden die perfect bij uw organisatie passen.

Interesse? Vraag vrijblijvend uw offerte aan

U ontvangt uw offerte op maat binnen één werkdag, volledig vrijblijvend!

Vraag uw offerte
Contacteer ons

Biznizpoint

Ambachtenlaan 16 Unit 5 3001 Heverlee

info@biznizpoint.be

016 40 84 83

Voldoende parkeergelegenheid net aan onze deur.
 Vlakbij afrit 23 - E40

Goederen kunnen makkelijk worden uitgehaald (bushalte op 100 meter) of mits meerkost worden geleverd

GOTS gecertificeerd sinds 2021