Biznizpoint: uw lokale partner voor bedrukte en geborduurde Kleding

Biznizpoint, dé specialist in bedrukte en geborduurde kleding. 

Onze waarden

Biznizpoint draagt kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap hoog in het vaandel. Als GOTS-gecertificeerde partner streven we naar milieuvriendelijke productiemethoden. Onze geavanceerde bedruk- en borduurtechnieken zorgen ervoor dat uw logo, slogan of ontwerp op een duurzame en hoogwaardige manier wordt aangebracht.

Kwaliteit door de jaren heen

Al sinds 1994 zijn we actief als lokale zeefdrukkerij, ooit begonnen in de garage van ons ouderlijk huis onder de naam T-Art. Onze focus lag toen al op het bedrukken van textiel voor de muziek- en modewereld. Met de tijd zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende partner en specialist die u bijstaat in het maken van de juiste keuzes voor bedrijfskleding, werkkleding, promotiekleding, sportkleding en zelfs het creëren van uw eigen kledingmerk

Biznizpoint had bijna 20 jaar lang een showroom in de Naamsestraat te Leuven, maar verhuisde in 2022 naar een ruime, nieuwe unit in de industriezone van Heverlee. Hier bieden we een nog breder assortiment en vervullen we een unieke rol in onze regio.

Vandaag verwelkomt Biznizpoint u graag in onze ruime showroom in de Ambachtslaan te Heverlee. Parkeer recht voor de deur, ontmoet onze enthousiaste bedrijfshond Nougat en ontdek ons uitgebreide assortiment in de aangename toonzaal. Onder het genot van een kopje (h)eerlijke koffie luisteren we aandachtig naar uw wensen en bieden we vervolgens concrete oplossingen. Op die manier gaat u met een glimlach en een duidelijk plan de deur uit!

Een persoonlijke aanpak

Bij Biznizpoint staat persoonlijk contact centraal. Zaakvoerders Dirk Declercq en Petra Dams hebben jarenlange ervaring en expertise in de sector. Ze zorgen ervoor dat elk project met zorg en aandacht wordt behandeld. We luisteren naar uw wensen en adviseren u over de beste textielkeuzes en druktechnieken die passen bij uw merkidentiteit

Kies voor Biznizpoint, uw lokale partner voor bedrukte en geborduurde kleding. Met 30 jaar ervaring en toewijding zijn we klaar om uw merk te laten opvallen. Neem vandaag nog contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen!

Ons team

Petra Dams
Zaakvoerder
Dirk Declercq
Zaakvoerder
Nougat
Onthaal

Fier dat we voor deze klanten mogen werken

Interesse? Vraag vrijblijvend uw offerte aan

U ontvangt uw offerte op maat binnen één werkdag, volledig vrijblijvend!

Vraag uw offerte
Contacteer ons

Quicklink

Volg ons

Nieuwsbrief

Mis onze laatste updates niet!

Biznizpoint

Ambachtenlaan 16 Unit 5 3001 Heverlee

info@biznizpoint.be

016 40 84 83

Voldoende parkeergelegenheid net aan onze deur.
 Vlakbij afrit 23 - E40

Goederen kunnen makkelijk worden uitgehaald (bushalte op 100 meter) of mits meerkost worden geleverd

GOTS gecertificeerd sinds 2021