We print 
your brand.

Bedrukken & borduren van kleding, textiel & promomateriaal. Kwalitatief, duurzaam en professioneel. Uw lokale partner uit Leuven sinds 1994.

 

Bedrukken van kleding & textiel

Laat totebags, t-shirts, truien, ... bedrukken of borduren met uw logo, slogan of ontwerp.

Toepassingen

U kan bij ons terecht voor het bedrukken van bedrijfskleding, werkkleding, ... en zelfs voor het creëren van uw eigen kledingmerk!

Druktechnieken

Bij het bedrukken van kleding en textiel zijn er verschillende druktechnieken beschikbaar om uw ontwerpen tot leven te brengen. Elke druktechniek heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen.

Zeefdrukken op textiel

Zeefdruk is één van de meest gebruikte druktechnieken in de textielindustrie. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we bij Biznizpoint vertrouwd met alle facetten van deze ambacht en begeleiden we u hier graag in zodat het resultaat aan uw wensen en budget voldoet.

Borduren op textiel

Borduren is de beste optie als u op zoek bent naar een duurzame en stijlvolle personalisatie van uw kleding.

Digitaal drukken op textiel

Met de nieuwste digitale textielprinters kunnen wij uw ontwerp op allerhande textiel printen. Dit kan rechtstreeks op textiel (DTG) of op transfers (DTF).

Over Biznizpoint

Biznizpoint draagt kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap hoog in het vaandel. Als GOTS-gecertificeerde partner streven we naar milieuvriendelijke productiemethoden. Onze geavanceerde bedruk- en borduurtechnieken zorgen ervoor dat uw logo, slogan of ontwerp op een duurzame en hoogwaardige manier wordt aangebracht.

Ervaring

Al sinds 1994 zijn we actief als lokale zeefdrukkerij, ooit begonnen in de garage van het ouderlijk huis onder de naam T-Art.

Kwaliteit

Met de tijd zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende partner en specialist die u bijstaat in het maken van de juiste keuzes voor het bedrukken van uw kleding en textiel.

Persoonlijk

We behandelen elk project met zorg en aandacht. We luisteren naar uw wensen en adviseren u over de beste textielkeuzes en druktechnieken die passen bij uwmerkidentiteit.

Fier dat we voor deze klanten mogen werken

Biznizpoint op Instagram

Interesse? Vraag vrijblijvend uw offerte aan

U ontvangt uw offerte op maat binnen één werkdag, volledig vrijblijvend!

Vraag uw offerte
Contacteer ons

Biznizpoint

Ambachtenlaan 16 Unit 5 3001 Heverlee

info@biznizpoint.be

016 40 84 83

Voldoende parkeergelegenheid net aan onze deur.
 Vlakbij afrit 23 - E40

Goederen kunnen makkelijk worden uitgehaald (bushalte op 100 meter) of mits meerkost worden geleverd

GOTS gecertificeerd sinds 2021