Bedrijfskleding

  Bedrukte kledij voor al uw werknemers!

  Goed geklede werknemers zijn het visitekaartje van uw onderneming. Wij werken daarom samen met hoogstaande merken zoals James Harvest Sportswear , J. Harvest & Frost  en Stanley/Stella waar kwaliteit, duurzaamheid en comfort voorop staan.
  Stanley/Stella staat voor authentieke maatschappelijk verantwoorde kledij met een ethisch en ecologisch productieproces.

  Verfijnde bedrijfskledij van James Harvest Sportswear


  In minder dan twee seconden wordt de eerste indruk gevormd. Vaak is deze eerste indruk bepalend voor je complete oordeel over deze persoon. De kleding die je draagt speelt hierin een onmiskenbare rol. Wij helpen je hierin graag verder met professioneel advies en de juiste kledingkeuze.

  Non-iron hemden van J. Harvest & Frost

  Het doel van J.Harvest & Frost is om goedgemaakte, gedetailleerde en betaalbare producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Goed is niet goed genoeg voor ons! Wij streven perfectie na door enkel te werken met de beste stoffen, de beste accessoires, de beste naaisters, den nieuwste technieken. Onze hemden zijn bovendien non-iron waardoor je rechtstreeks van kantoor naar een feestje kan gaan en je er nog steeds op je best uitzien. In onze missie om u een goed gevoel en een goede look te geven, bieden we ook high-end blazers en accessoires aan.

  Smart Casual

  Bij elk ontwerp ging een intensieve ontwikkelingsfase vooraf. Elk kledingstuk wordt gekenmerkt door het gebruik van de beste materialen en accessoires die de markt te bieden heeft. De ontwerpen volgen steeds de huidige modetrends waarbij veel aandacht wordt besteed aan afwerking en details.
  Dit resulteert in een collectie van hoogwaardige, functionele, stijlvolle en hedendaagse bedrijfs-en promotiekledij.

  Foto's van Bedrijfskleding

  Contacteer Biznizpoint

  Uw kleding, uw visitekaartje

  Goed geklede medewerkers zijn het uithangbord van een bedrijf en zijn een essentieel onderdeel van de marktcommunicatie. Gerenommeerde bedrijven kiezen al vele jaren voor James Harvest & Frost als leverancier van hun bedrijfskleding omwille van zijn uitstraling, kwaliteit en hoogwaardige afwerking.

  Persoonsgegevens


  Biznizpoint

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden!
  Inschrijven

  Volg ons

  Stanley Stella
  Biznizpoint is officiële dealer van Stanley Stella
  Product Media Advisor
  Award winner bronze - Product Media Advisor